Skip Navigation Links

BREMBO - Brzdové kotúce, bubny

BREMBO
Značka: BREMBO
Pôvod: Italy
Kvalita: Prvovýrobná kvalita
Záruka: Ročná záruka
Výrobky: Brzdové kotúce, bubny
Popis: „A biztonság és a legmagasabb minőség mindenek felett”

Az olasz Brembo globális piacvezető szerepet tölt be személygépjárművek, motorkerékpárok, ipari gépek és járművek fékrendszereinek és komponenseinek tervezése, fejlesztése és gyártása terén gyári és utángyártott alkatrészek vonatkozásában egyaránt. A legjelentősebb piaci szereplőként 70 országban rendelkezik értékesítői hálózattal, illetve gyáregységekkel Amerikában, Európában és Ázsiában.

A Brembo név garancia a biztonságra és a hatékony teljesítményre, melyet a gyártási folyamatai állandó fejlesztésének, optimalizálásának köszönhet. A Kutatás és Fejlesztés osztály kiemelt hangsúlyt fektet a terepen és közúti körülmények között zajló szimulációk eredményeire, melyet maximálisan figyelembe vesz a termékei fejlesztéseinél. Ennek is köszönhető az, hogy a legnagyobb igénybevételt követelő versenyportok szereplői is nélkülözhetetlen partnerként tekintenek a Brembo termékekre. A cég folyamatos innovációra való igénye garancia a legmodernebb technológiák alkalmazására a gyártás során.

A motorkerékpár fékbetét és féktárcsa gyártás tekintetében is 50 éves tapasztalattal rendelkezik a cég. Kínálatuk pedig rendkívül széles, az utcai motoroktól, az terepmotorokon és robogókon át egészen a versenymotorokig minden motortípushoz kínálnak fékeket.

WEBSHOP
O NÁS
STIAHNUŤ
VŠEOBECNÝ
Facebook
Unix Auto s.r.o. Vás informuje o tom, že otvorením, prehľadávaním jeho webových stránok akceptujete aj Právne Vyhlásenie.
Copyright 2016 © Všetky práva vyhradené Stará Vajnorská 37, 831 04 Bratislava | (+421)23/810-5651 | info@unixautodiely.sk Právne vyhlásenie | Mapa stránok